Ett mycket händelserikt år

Det har varit ett mycket händelserikt år med mycket skratt och en hel del tårar . Åren går fortare än vad man tror, känns inte som det var länge sen jag var liten och var en arg skitunge !


Det har hänt en hel del , Slut mellan mig och Daniel och testat på att bo i lägenhet själv i forserum ( ingen höjdare ) . Skolan går bättre än någonsin och Johanna har kommit in i mitt liv och blivit en hel av min vardag !
Det var giviet vis varit en jobbig tid med , men kan inte göra annat än se tillbaka på den och le , jag skulle inte le för det var roligt utan för att jag fixade allt ! Jag ordnade upp det och jag har inte bara mej själv att tacka för det utan mina underbara vänner och min älskade bror . Jag är osäker på att jag hade stått hä jag står i dag om det inte hade varit för er ! Ni är bäst , och ni vet vilka ni är .

Hänt så otroligt mycket , flyttat hem till fars gubben igen något jag aldrig trodde skulle gå , men under omständigheterna går det faktist väldigt bra ( jag har iaf bott här i ett halvår och inte slagit ihjäl han än ) *ler*
Min underbara Frida och Christian ska ha en bebis , lilla Vilja kommer snart till världen , jag är bara så super nyfiken !


Jag mår bättre än någonsin och skulle inte vilja ändra på några saker iaf inga större !




Vi lär oss bli perfekta !

 

Det handlar om att hålla andan när man är 10 kilometer under vattenytan, då det är helt mörkt överallt och änglarna i dina drömmar inte kan rädda dig. Det handlar om att kunna simma ..
även om man dras ner i djupet fortare än bilar susar fram på motorvägen. Det handlar om att kunna överleva när hela världen försöker krossa dig.

Som när man går förbi mcdonalds och känner att man bara måste ha en hamburgare. För att sedan gå in till närmaste grannen h&m ochupptäcka att man gått upp ännu en storlek och de trådsmala modellerna på reklamaffisherna tittar på dig. Och skrattar. Det är då du blir trampad på tårna.

Och sedan kommer sparken i magen när du f
år redan på att dina föräldrar ska skiljas fastän de varit gifta i 15 år och brukade säga att de älskade varandra. Då du ser din nioåriga syster gråta för att hon tror det är hennes fel, för att hon tjatade för mycket om att hon ville ha en ny barbie. Men du, du ville bli som en barbie. Lika smal, lika blond och lika ytlig. Och du slutade äta och slutade skratta. då kan man känna revbenen knäckas.

Man vill bli fotomodell och är redo att göra precis vad som helst, till och med ligga med den där äckliga fotografen som lovar dig berömmelse. Du har ju så fina (silikon)bröst. Man viker ut sig för att smaka på verkligheten. För att bli känd. Men det enda man får tillbaka är runkande tonårskillar som ser din bild på slitz-omslaget .. och tycker du är skitsnygg. Som är berädda att betala tior, bara för att slänga dig i paperskorgen om någon månad. Sen är du bortglömd. Och håller på att kvävas.

Sen rear lindex ut blonda hårfärger för att skapa ett tryggare samhälle. Affärerna säljer bara massa light-produkter och man får reklam för viktväktarna i brevlådan fastän man knappt väger furtio kilo. Och tv visar sexsåpor på bästa sändningstid och gratis porr finns tillgängligt dygnet runt på betalkanaler, även för de minsta barnen. De nya tidens barnprogram: se Linda Rosing operera sina läppar. Och alla bryr vi oss, alla sitter vi bänkade och njuter. För, nu har vi dragits så djupt ner under ytan .. att vi är nära att drunkna.

För vi lärde oss aldrig att simma.
För vi lärde oss att vara perfekt.





Kärlek ?

Nej , det är inget jag känner att jag är i behov  av men jag kan ändå känna stressen . Kollar jag på mina vänner så har dom både hund , sambo bil och volvo helt enkelt ett vanligt svensson liv . Det är väl så att jag är yngst i gänget men jag är tveksam på att jag vill att mitt liv ska se ut så .
Jag har en dröm , en dröm att bli Polis och innan det vill jag se så mycket som möjligt . Jag vill resa jag vill se allt det där som bara det dom drömmer om.
Alla berättar för mej om vilka as deras män är , otrohet , bråk , pengar och vem som ska ha vad vid en skilsmässa.. Hm , Nej , det är inte så jag vill att mitt liv ska se ut .




Fly eller bara rädd ?

Varför blir jag rädd och flyr ? Varför kan ingen komma för nära utan att jag bli kaxig och kall ?
Hm , trodde ett tag ett det var bra att visa sig stark för andra människor , att det inte var någon som kunde trampa mej på tårna utan att få igen det .


Men det är väl så , det man har gått igenom har väl satt sina spår , visst skulle det vara mysigt att ha någon där  . men jag får panik .
jag har varit riktigt kär en gång , det var i han , han som bodde i forserum , han som gick mej att känna mej varm i hela kroppen , men det är inte alltid en saga slutar lyckligt .!






God Jul


Du hade rätt hela tiden

jaa det var nog så , du hade rätt hela tiden . jag behärskar det inte , det blir som en drog !




Tankeställare !

Trodde inte det skulle gå så fort , trodde inte att allt skulle kännas så rätt men ändå skulle kännas så fel.
Vi kankse var för lika eller så var det bara av den enkla anledningen att det inte var meningen !
Efter denna helgen fick jag mej en reäl tankeställare .

Är det inte så att antingen tycker man om någon eller ínte ?
Tycker man om någon spelar det väl ingen roll om man mår bra eller dåligt  ?







Känns väl bara som ett stort frågetecken !


kontrollbehov ?

Vad gör jag för fel ?





RSS 2.0