Tankeställare

Har igentligen så mycket att skriva vill igentligen bara skrika rätt ut och lägga mig i sängen och aldrig mer gå upp.
Men efter denna helgen har jag fått en tankeställare. Hur mycket jag än vill så kan jag omöjligt rädda hela världen. Det var en bra tid men vad fick mig till att inbilla mig att det fanns ett hop om något bra igen ?
Det som inte ens var bra ?

Ska bli skönt att börja jobba i morgon så jag får något att tänka på , detta gör mej galen och jag börjar vilken sikund som helst klättra på väggarna.




Tankarna

I bland funderar jag på om jag ställer för höga kvar på mig själv , jag brukar fundera på om det verkligen är en rialisktisk tanke och varje gång kommer jag fram till att det kankse inte är det men jag gör det endå.
eller är det bara så att jag tappat hoppet och inte vet riktigt vad jag vill så det inte spelar någon roll hur det blir ändå .
Inte det att jag ställer kraven på mej själv så ställer jag det med på omgivningen med och det är väl kanske det som får allt till att spricka ..

Jag lärde mej att man måste stanna upp och gå tänka för att senare orka gå vidare men känns som jag bara kört på och nu känns allt mer eller mindre meningslöst .
Med rösten som hela tiden påminner mej om hur dåligt jag gör allt och hur bra alla andra gör det är väl det som knäcker mej .




dagens lära

Trodde aldrig att jag skulle säga det , jag hatar man men jag hatar han mer än vad jag trodde . Försåtr inte hur man kan svika en människa , förstår inte hur man kan psykiskt misshandla en människa så mycket som du har gjort . rent av elak och skiter fullständigt i hur folk runt om kring dej mår eller har några känslor .... Du får mej till att vilja kräkas ordentligt !



Du äcklar mej !


Nu var det dax !

Kände att nu var det dax att skriva av sig lite , det har hänt mycket på kort tid .


Det var väl kanske inte så här jag såg mitt liv för mindre än ett år sen att det var så här det skulle vara .
Men jag kan inte säga något annat än att jag är nöjd med om det är nu ändå , det kommer väl alltid finnas saker och ting som man skulle vilja ändra på eller förbättra eller göra saker jag gjort önskar jag inget hellre än att få dom ojorda , men man lär väl sig av sina misstag och gör förhoppningsvis inte om det !

Midsaommar är nu planerat och bokat !
Halmstad blir det , en favorit i repris det kan inte sluta annat än att det kommer bli kanon bra !



RSS 2.0