förväntan

Jag har lärt mig saker fårn dagen jag föddes och kommer inte vara fullärd får dagen jag dör.
Men vissa saker av det jag lärt mej på 19 år på denna jord har kommit mig närmare och jag fått använda det och tänka på det i min vardag som att jag inte längre förväntar mej något av någon , förväntar jag mig inget har jag ingen anledning till att bli besviken ...
Jag har också lärt mig att aldrig göra något för någon annans skull som skulle få mig själv till att lida eller dela med mej av mitt liv ... Vi kan ta denna blogg som exempel , jag skapade inte bloggen för att alla som hatar mej skulle gå in här och läsa hur bra eller dålig min dag varit eller hur mina dagliga tankar ser ut jag skaffade den för mej själv för att jag ska gå in och hitta tillbaka och läsa och ha det där leendet när jag läser och tänker tillbaka !

Mycket mycket !

Det finns en hel del sen som hänt på alla plan nu ! Oj , tiden går fort och kan tiloch med nu gå ut i kortarmat utan att frysa ihjäl när jag röker ! Nu snackar vi vår :) ! Skönt*



Helgen har bestått av att jobba , skönt att komma upp på morgoen men visst var det jobbigt att vara 15 timmar i sträck men då är det , fint med lite extra pengar !
Var nere hos lilla Jimmy i dag och pratade Thailand så nu blir det Thailand över jul och nyår fan så skönt att slippa allt som har med jul , julklappar , skinka och nyårskläningar !
Så nu är allt bokat och klart , den 12 dec åker vi till Thailand och stannar till 4e jan ! skönt !
Denna veckan blir det 7-4 jobb hela veckan och en sväng jobb på påskafton men det blir bättre sen för då blir det ut på Eva med Frida ! äntligen den gamla tiden med Frida och Ella som ska ut på bravader :)!

Ärlighet eller spelar bara alla samma spel

Ärlighet är det lika viktigt nu för tiden  ? Tycker alla pratar om alla och alla vill gotta sig i just dina misstag och svagheter !
Jag kan väl vara ärlig och säga att jag inte alltid är ärlig , jag drar till en vitlögn någon gång och drar en ren lögn någon gång med om situvationen kräver det . Sant eller inte men jag tror alla gör det . Människan full av ärlighet finns inte !

Den stora dagen i morogon !

Jag kände själv att träning har gett färdighet och det är dax att boka tid och ha något att se fram imot ..
Jag behöver det , bar hoppas att turen är på min sida i morogon så det går som det ska göra , var och betalade det sista på körskolan med en förhoppning på att jag aldrig mer behöver gå dit !

Nu är det dax att ta tag i allt , kan inte ha det så här längre , det får bära eller brista !



En abort eller kanske bara bli mer noga med preventinmedel !

Satt i skolan för någon dag sen och pratade om alla praktiker vi hade varit ute på , en tjej i vår klass var kvinnokliniken i Eksjö . Jag har jag trodde inte mina ögon eller öron när hon satt och berättade om just aborten.

Vi hade praktik i fem veckor en heltids tjänst som motsvarar typ 170 timmar på en månad om jag inte minns helt galet . Hon berättade att under dom fem veckorna hon var på Kk så var det ca två aborter om dagen...
Vad är det igentlien som hände ? får vi ungdomar inte så mycket infomation om perventinmedel så att vi inte vet att sex kan leda till barn om man har otur ( om man då inte vill ha barn .
Hon berättade om en tjej som  inte var mer än kanske 25 år som hade gjort 16 styckna , 16 aborter och då hade hon två barn som hon har nu men hunnit med det  . Eller den 12-13 åriga tjejen som kom in och ville göra en kirurgisk abort ... 12 - 13 åringar ska dom ens veta vad det är ?
Är detta något vi ska tycka är okej ?
Jag kanske inte är rätt person igentligen till att sitta här framför min dator och skriva ut på min blogg när jag redan då rökte och hade ett ''aktivt'' sexliv . Men blev inte ha blivit helt galet eller snarare helt fel !

Varför låter vi inte våra barn vara barn ?



En helg en dag och mycket skratt

Nu sitter jag här igen , en cigg i handen och en treo i glaset berivid mig . helgen har varit lång och absolut för lite sömn . Både felix och My har varit hemma så det har blivit tidiga mornar med sena nätter.

Måndag i morgon och känns skönt att vara tillbaka i skolan efter fem helt meningslösa veckor ute på demens boende . jaja så är det har fått en hel del jobb nästan lite för mycket , som sagt det får ju trotts inte tänka att pengarna lockar mer än skolbänken !
Känner med att det måste bli skärpning nu med körkortet , det är inte lång tid kvar nu om jag bara lägger manken till och beställer en uppskrivning och en körtid , men dom orden är ju inte första gången jag säger tyvärr !
förövrig spenderar jag den mesta tiden i Nässjö , har väl mer eller mindre flyttat in till stackars Bettan *ler*
skönt att slippa Malmbäck och mina lila vägar i mitt gamla flickrum.






Söta lilla Felix


En tidig morogn men humöret var med både mej och My

Jag och my var ute och gick så fårgade hon mej varför jag nu går i skolan än 
Ella - Jag vill ju bli polis och då måste man ju gå i skolan My , Vad ska du bli när du blir stor ?
My - Meeeen Ella , Varför ska du bli Polis och inte bara en vanlig människa som jag ? 

---

My - Ella när jag är 13 år då har jag bestämmt att då ska jag gå till lekparken alldeles själv !


Kan  inte annat än att skratta åt hennes söta komentarer :) !


/ Ella
 

RSS 2.0