inspration till livet !

Okej , om det nu är så att kärlek skulle vara en bestämd känsla allså att man bestämmer vem som ska bli den där vi kallar ''rätta'' och så lära sig leva med den i vårt och torrt så verkar inte kärlek vara så kompliserat ändå.
Det kanske är därför det finns människor som tar varandras oskuld och så lever de ihop resten av sina liv i hop det kanske är därför dem mämnniskorna klarar det , för kär är människor inte alltid varje dag , varje timma och varje minut i den man då skulle välja.
 
- Den rätta finns inte det finns bara några man kan tänka sig leva mer eller mindre i samma hus som , allt handlar bara om att kämpa sig igentom det ?!
 
 
 

Jobba sova äta och så börjar det om !

Det är precis så livet ser ut just nu , jobba sova äta och även äta glöms bort i bland.. men det är bara under den här perioden nu.. Uppsägninspapprerna är påskrivna så nu har jag fram till första juni innan min tid på shemat på Q8 är slut ..
Men det finns inget ont som inte har något gott med sig , fick jobb på hemtjänsten i Forserum så denna månaden känns som jag jobbar både dag och natt .
 
Lägenhetspapprerna är på skrivna så nu och det känns super , har man en gång klippt navelsträngen till sina fördeödrar så är det svårt att komma tillbaka och anpassa sig på ett sånt sätt som innan ... som det skulle funkat innan * Skratt*
 
nej det jag ville komma fram till är att jag lever iaf   :) !
 

RSS 2.0